• De Olmense Zoo

  Net terug thuis van een bezoekje aan de Olmense Zoo.
  In de voormiddag en kort na de middag was het er niet zo druk. We konden dan ook rustig de tijd nemen om foto's te maken. Het fotograferen van de tijgers nam het meeste tijd in beslag en was het leukste om te doen.
  Daarna liepen er plots heel wat heksen en tovenaars rond in de zoo. Blijkbaar was het zowel gisteren als vandaag Halloween-avond in de dierentuin. Wij zijn niet gebleven voor de Halloween-avond, maar het was leuk om nog eens in een zoo te vertoeven.
  De Olmense ZooArctische wolfLepelhondBengaalse witte tijger (1)Bengaalse witte tijger (2)Siberische tijgerBruine kapucijnaapStokstaartjeBonte variOehoes

 • "Licht Ontvlambaar"-concert van Yasmine in CC Het Getouw in Mol

  Net terug thuis van dit concert.
  Een avondje uit is altijd wel leuk, maar ik moet eerlijk bekennen dat dit concert niet echt iets voor mij was...

  Licht ontvlambaar, Yasmine

 • "De Provincieshow" in Lint op 18 oktober 2007.

  De ProvincieshowGisterenavond werden we om 19u30 verwacht in Studio 8 van het Eurocam Media Center in Lint voor een tv-opname van "De Provincieshow".
  We waren daar met een groepje van drie. Bij het afgeven van de tickets kregen wij (2 van ons) te horen dat we ook 'stemrecht' hadden. Na nog iets gedronken te hebben in de publieksbar, mochten de stemmers eerst naar binnen en daarna de rest van het publiek. Uiteindelijk konden we toch met z'n drieën samenstaan.
  De stemmers kregen een drukkastje en de publieksopwarmer entertainde het publiek.
  Vervolgens werd er een trailer opgenomen, om dan te beginnen aan de eigenlijke opname.

  De presentator van dit programma is Peter Van de Veire. De studio is verdeeld in 5 vakken, met daarin mensen van de 5 Vlaamse provincies. De kapitein voor Limburg is Dana Winner, voor Antwerpen Axel Daeseleire, voor West-Vlaanderen Evy Gruyaert, voor Vlaams-Brabant Kris Wauters en voor Oost-Vlaanderen Luc De Vos.

  Het was een erg leuke en gezellige opname! In een vak staan met allemaal mensen van je eigen provincie heeft wel iets!
  Echt een tof programma om bij te wonen!
  Een aantal dingen moesten opnieuw gedaan worden, waardoor de opname dan ook erg uitliep.
  We waren pas terug thuis om 1u15, maar het was gezellig!

  Jammer genoeg geen foto's, want die mochten in deze studio niet gemaakt worden.

  Toegevoegd op 19 oktober, na de uitzending op tv:
  De gasten van deze avond waren The Beatles Revival Band, Stan Van Samang (met zijn nieuwe single 'Poison'), Mo&Grazz, Tabitha (deelneemster aan een Idool-editie), Jaela-Jesz, Trust (gaat België vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival), Brons, Axl Peleman (met "k zen van A"), Sylvie (van Sylver en hoogzwanger), Linda (van Milk Inc) en Jessy.

 • "Up with people" in de Grenslandhallen in Hasselt op 14 oktober 2007

  Het was bijna 10 jaar geleden dat ik naar een show van "Up With People" ging en het viel meteen op dat de show ondertussen erg gemoderniseerd werd.
  Verschillende muziekgenres kwamen deze keer aan bod. Ook wordt er nu bij elke show een nummer gezongen dat typisch is voor het land of de streek waar de show doorgaat. In Hasselt werd natuurlijk "Waar in 't bronsgroen eikenhout..." gebracht.
  De Up With People-cast gaat tegenwoordig een handje helpen bij enkele uitgekozen goede doelen in de regio. Zo brachten ze o.a. een dag door in het Sint-Gerardusinstituut in Diepenbeek.
  Tijdens de show werden dan niet alleen de Up With People-nummers gebracht, maar werd er o.a. ook een prachtig liedje gezongen door het koor van dat instituut. Mooi!
  Sabien Tiels bracht ook een solonummer en een nummer samen met Up With People.
  Er werden ook cheques overhandigd aan 3 goede doelen.

  Up with peopleUp with people show

 • "TMF-Awards 2007" in de Ethias Arena in Hasselt op 13 oktober 2007

  Net terug thuis van onze jaarlijkse uitstap naar de TMF-Awards. Dit jaar niet in het Sportpaleis, maar voor de eerste keer in de Ethias Arena in Hasselt. Het was weer tof!Zornik
  LumideeEen van de vele awards voor Tokio HotelMilow, VJ An en VJ Sean

  Stan Van SamangNatalia
  Kris WautersKoen WautersKoen en ValerieMutya Buena
  Within TemptationTokio Hotel