• "Cera-concert nieuwe vennoten" in het Sportpaleis in Antwerpen

  Net terug van dit concert en het was erg tof en gezellig om erbij te kunnen zijn. Dank je wel dat ik meemocht!
  Het geheel werd gepresenteerd door Carl Huybrechts en Felice en bestond uit 4 concerten van 45 minuten.
  Eerst was de Corsicaanse band 'I Muvrini' aan de beurt, daarna Clouseau (met Anne, Vanbinnen, Casanova, Ik jij hij of zij, Dat ze de mooiste is, Domino, Vonken en vuur, En Dans en Daar gaat ze), dan Adamo en tot slot Natalia.
  Leuk, leuk, leuk!Clouseau, Cera-concert, Sportpaleis, Antwerpen
  Clouseau, Cera-concert, Sportpaleis, Antwerpen (1)Clouseau, Cera-concert, Sportpaleis, Antwerpen (2)Clouseau, Cera-concert, Sportpaleis, Antwerpen (3)Adamo, Cera-concert, Sportpaleis, AntwerpenNatalia, Cera-concert, Sportpaleis, Antwerpen (1)Natalia, Cera-concert, Sportpaleis, Antwerpen (2)

 • "Ciske de Rat" in de Stadsschouwburg in Antwerpen op 24 september 2008

  Nog eens een keer terug geweest naar 'Ciske de Rat'. Deze keer wel in België, maar omdat het om een rasechte Nederlandse musical gaat, hebben ze deze keer geen hoofdrolspelers vervangen door Vlamingen. Dat zou altijd zo moeten zijn!

  De musical was weer super! Voor mij blijft het de mooiste die ik tot nu toe gezien heb: veel gesproken tekst, mooi decor, schitterende nummers die erg goed gezongen zijn, prachtige kostuums, een mooi verhaal, prachtige en schitterend-uitgevoerde rollen door kindacteurs, een fantastische vergelijking tussen de kleine Ciske en de volwassen Cis...
  Daarbovenop speelde Danny de Munk zelf weer de rol van volwassen Cis, zo lijkt het nog meer een soort echt vervolg op de film.

  Heb je de film vroeger gezien en vond je die leuk? Dan moet je ZEKER ook eens naar de musical gaan! Er komen extra voorstellingen in november in Antwerpen... niet aarzelen om kaarten te bestellen! Ik zou zo nog eens een derde keer gaan!
  Ciske de Rat

 • Queen en Paul Rodgers in het Sportpaleis in Antwerpen op 23 september 2008

  QueenOm 17u45 vertrokken we richting Sportpaleis: normaal gezien tijd genoeg, want er was niets te doen in de Lotto Arena.
  Om een of andere reden mochten we niet parkeren op onze vaste 'Ten Eekhove'-parking en was het erg lang zoeken naar een andere parking. Na uiteindelijk geparkeerd te zijn, waren we om 20u20 aan de ingang. Daar werden onze tassen nagekeken en mochten er geen fototoestellen met zoom mee naar binnen. Fototoestel dus moeten afgeven en dan naar binnen. Om 20u29 zaten we op onze stoelen in de zaal en stipt om 20u30 begon het concert. Net op tijd dus.

  Het concert bestond uit veel onbekende en gelukkig ook enkele bekende nummers. Jammer genoeg allemaal erg hard gespeeld, waardoor (vooral in het begin) soms niet eens te horen was welk nummer men aan het spelen was.
  Het grote scherm boven de muzikanten, de projecties op het scherm en de belichting waren mooi gedaan en ook de stukjes door Brian May waren tof.

  De inkomhal van het Sportpaleis is mooi vernieuwd met o.a. mooie houten standjes met snoep, wafels, drank, nieuwe wijzers naar de verschillende kleurvakken, nieuwe deuren naar de zaal... Ook de oude vestiaire is verdwenen. Je kan er nu een 'locker' huren waar je spullen in kan opbergen. 
  Na het concert daar nog vlug mijn fototoestel opgehaald aan de nieuwe bewaakte infostand, dan richting auto en gelukkig snel en zonder problemen kunnen wegrijden van de parking.

  Het was een toffe avond, maar ik had eigenlijk toch een beter concert verwacht...

  Toegevoegd op 25 september 2008:
  @NiQui: Ik vond dat het meer het gevoel had dat we naar een karaoke of een coverband stonden te kijken en te luisteren. Die Paul Rodgers lijkt in de verste verte niet op Freddie Mercury: niet qua zang, niet qua uitzicht en niet qua manier van doen. De stukjes gezongen door Brian May maakten veel goed. Enkel dan kwam voor mij het 'Queen'-gevoel naar boven...

 • "World Stadium Tour: A Romantic Night in Vienna" van André Rieu, Koning Boudewijnstadion, Brussel op 13 september 2008

  André RieuGisteren parkeerden we de auto op Parking C aan het Koning Boudewijnstadion, want we gingen er naar het concert van André Rieu. We waren er niet alleen, want er zouden 32000 toeschouwers aanwezig zijn.
  Bij binnenkomst van het stadion bekeken we natuurlijk meteen de indrukwekkende kopie van het Weense slot Schönbrunn en de bijhorende fonteinen. Echt knap gedaan!
  Het concert zelf was prachtig! Erg afwisselend qua inhoud, er werden grapjes gemaakt, schitterende kostuums van de dansers en de muzikanten, prachtige dansen in een nagemaakte kamer van Schönbrunn die zich boven de muzikanten bevond, 2 schaatsbanen met schaatsdansers (waaronder de wereldkampioenen kunstrijden Aljona Savchenko en Robin Szolkowy uit Duitsland), een gouden koets met 6 witte paarden, zangers en zangeressen met mooie stemmen, doedelzakspelers, 4 grote schermen, een vliegende engel... Naast André zelf stonden er nog 250 andere mensen op het podium!
  Een erg indrukwekkend concert dat tot in de puntjes afgewerkt was! Schitterend!
  Slechts 1 klein minpuntje, namelijk de galm in het stadion, vooral tijdens de bindteksten van André en in veel mindere mate toch ook tijdens de muziek.André Rieu, Koning Boudewijnstadion Brussel, 13 september 2008 (1)André Rieu, Koning Boudewijnstadion Brussel, 13 september 2008 (2)André Rieu, Koning Boudewijnstadion Brussel, 13 september 2008 (3)André Rieu, Koning Boudewijnstadion Brussel, 13 september 2008 (4)André Rieu, Koning Boudewijnstadion, Brussel, 13 september 2008 (5)
  André Rieu, Koning Boudewijnstadion Brussel, 13 september 2008 (6)André Rieu, Koning Boudewijnstadion Brussel, 13 september 2008 (7)André Rieu, Koning Boudewijnstadion Brussel, 13 september 2008 (8)André Rieu, Koning Boudewijnstadion Brussel, 13 september 2008 (9)André Rieu, Koning Boudewijnstadion Brussel, 13 september 2008 (10)André Rieu, Koning Boudewijnstadion Brussel, 13 september 2008 (11)

 • "Sticky & Sweet"-concert van Madonna in de Amsterdam Arena op 2 september 2008

  Madonna
  MadonnaEen hele tijd geleden vroeg men mij om mee te gaan naar dit concert... Fijn gezelschap, een concert van Madonna en ik was nog nooit eerder in de indrukwekkende Amsterdam Arena geweest... Natuurlijk wou ik graag mee!
  Gisteren was het dan zover. Meteen na het werk vertrokken we richting Amsterdam. De afstand viel goed mee en weinig file... Na een parkeerplaats gevonden te hebben, nog even in de regen ingang M zoeken, die net helemaal aan de andere kant van de arena bleek te liggen en dan naar binnen. Wij zaten in vak 119 op rij 14, aan de rechterkant.
  Ik had mijn fototoestel weer eens niet meegenomen, want op de tickets stond ook op de voorkant nog eens extra vermeld dat dat niet mocht...  Jammer, want we werden niet gecontroleerd en héél veel mensen hadden wel een fototoestel bij...
  Na het voorprogramma (Robyn) was het dan de beurt aan Madonna.
  Het eerste kwartier viel wat tegen, maar daarna barstte het concert los. Wow, wat een energie heeft die dame! En wat een prachtig gebruik van de schermen!
  Een fantastisch 2u-durend-concert! Super om haar eens live aan het werk te zien!
  Na het concert waren we erg vlug van de parking af (het Sportpaleis kan hier nog wat van leren) en om half 2 was ik weer thuis.

  SETLIST:
  Candy Shop
  Beat Goes On
  Human Nature
  Vogue
  Die Another Day (videoclip)
  Into The Groove
  Heartbeat
  Borderline
  She’s Not Me
  Music
  Rain/Here Comes The Rain Again (videoclip)
  The Devil Wouldn’t Recognize You
  Spanish Lesson
  Miles Away
  La Isla Bonita/Lela Pala Tute
  Doli Doli (Roemeens volksliedje)
  You Must Love Me
  Get Stupid (About Saving The Planet) (videoclip)
  4 Minutes
  Like A Prayer
  Ray Of Light
  Hung Up
  Give It 2 Me

  Hoogtepunten voor mij waren 'The Devil wouldn't recognize you' (prachtig door de piano en de schermen), 'La Isla Bonita' (kleurrijk en vrolijk), 'You must love me' (uit Evita, prachtig nummer en mooi gezongen) en 'Like a prayer' (toffe uitvoering).

  Een eigen GSM-foto dan maar, bij gebrek aan beter...Madonna, Amsterdam Arena