• Een drukke tijd in Neerpelt...

  schoolfeest

 • "Wit Licht" van Marco Borsato in het Sportpaleis in Antwerpen op 21 maart 2009

  Net terug van Antwerpen. Het concert was geweldig!!! Wat een schitterende projecties op het prachtige scherm! Wow! En super dat het concert een aaneenschakeling van grootste hits was!!!
  Special guests waren Sandrine en Stan van Samang.
  Marco Borsato
  Marco Borsato (1)Marco Borsato (2)Stan van SamangMarco Borsato (3)

 • Bijna lente!

  Bijna lente

 • "Sunset Boulevard" in het Chassé theater in Breda

  Sunset Boulevard
  Een schitterende musical met een mooi verhaal, een schitterend decor, prachtige muziek en fantastisch gezongen door de hoofdrolspelers! Een absolute aanrader!

  Het verhaal:
  Steractrice Norma Desmond is een echte Hollywoodster. Norma leeft in haar enorme villa aan Sunset Boulevard. Vergeten door haar publiek, maar nog steeds in de waan dat zij tot de groten der aarde behoort, droomt Norma van haar rentree als filmster. Per toeval ontmoet zij de jonge, berooide scriptschrijver Joe Gillis. Ze hebben elkaar nodig om hun Hollywooddromen uit te laten komen. Langzaam groeien Joe en Norma naar elkaar toe. Is het liefde of puur eigenbelang? Kunnen ze het samenbrengen tot een happy end? Helaas krijgen ook Hollywoodsterren niet altijd wat ze willen...

  De cast van deze namiddag:
  Norma Desmond: Pia Douwes
  Joe Gillis: Antonie Kamerling
  Max von Mayerling: Peter de Smet
  Betty Schaeffer: Maike Boerdam

  "Sunset Boulevard" is een van de mooiste musicals van Andrew Lloyd Webber, gebaseerd op de beroemde film van Billy Wilder. De prachtige muziek van deze musical is mede bekend door de wereldberoemde vertolking van 'As if we never said goodbye' door Barbara Streisand. De film kreeg 11 Oscarnominaties en de Broadwayproductie met Glenn Close won maar liefst 7 Tony Awards. De regie van de Nederlandse versie is in handen van Paul Eenens die eerder o.a. tekende voor "Ciske de Rat, de musical".

 • Karaoke in Balen op 7 maart 2009

  karaoke