• Vrijgezellendag op 25 april 2009

  Vandaag ben ik samen met 11 vriendinnen van mijn toekomstige schoonzus en 'de bruid in spe' zelf, mee mogen gaan met de vrijgezellendag.
  's Middags deden we een workshop 'Cocktail Shaken' in Valkenswaard. We kregen een lokaaltje met in het midden een grote tafel met een heleboel flessen, glazen, shakers, bekertjes, verse citroen/munt/limoen...
  We kregen ook een blad met daarop de werkwijze van het maken van 6 verschillende cocktails. Gedurende iets meer dan 1u mochten we zoveel cocktails maken als we wilden.
  Leuk en gezellig om te doen!Workshop Cocktail shaken in Valkenswaard
  Vervolgens gingen we Japans eten in restaurant Osaka, ook in Valkenswaard. We zaten met z'n allen rond een Japanse teppanyakki (hete bakplaat). We kozen voor een verrassingsmenu dat wel héél erg uitgebreid bleek te zijn... 8 à 10 gangen waarvan de meeste dingen voor onze neus klaargemaakt werden op de bakplaat. Alles was even lekker! Het bakken van eitjes, het flamberen van vlees op de bakplaat... erg knap om te zien!

  Tot slot gingen we nog op stap in Valkenswaard en nadien bracht een taxibusje ons terug naar eigen dorp om daar nog wat verder te feesten.
  Het was erg gezellig! Om 4u20 lag ik pas in mijn bedje.
  En nu is het uitkijken naar de bruiloft!
  Restaurant Osaka in Valkenswaard

 • Aprilkwis in Neerpelt op 18 april 2009

  Aprilkwis

 • "Elisabeth" in de Stadsschouwburg in Antwerpen op 16 april 2009

  Elisabeth
  De musical draaide niet om het alom gekende, romantische Sissi-verhaal uit de films... nee, het ging vooral over de trieste en donkere kant van het leven van Sissi.
  De musical begon vreemd, maar was nadien goed te volgen, temeer omdat we het ware verhaal over Sissi gehoord hadden tijdens ons bezoek aan Wenen.
  In het eerste deel was er een technisch mankement dat even duurde, maar nadien toch keurig opgelost bleek.
  Leuk was dat we in het midden voor het podium, op de eerste rij tegen de orkestbak zaten. Een schitterende plaats en leuk om de muzikanten bezig te zien!
  Hoofdrolspelers waren Ann Van den Broeck (Elisabeth), Anne Mie Gils (aartshertogin Sophie) en Jan Schepens (verteller)... verder nog een Oostenrijker die de rol van de Dood speelt...
  Ik heb eerder een 'bwa' gevoel bij deze musical: niet goed, maar ook niet echt slecht...

 • Fijne Pasen!

  Pasen

 • Citytrip Madrid: DAG 4: maandag 6 april 2009

  Onze laatste dag in Madrid...
  We wandelden nog eens tot aan het Palacio Real.Palacio Real (1), MadridPalacio Real (2), Madrid
  Tegenover de ingang van het paleis ligt de bisschoppelijke kerk van Madrid, de Almudena, die pas in 1993 werd ingewijd. Aan de Catedral de la Almudena werd een eeuw lang gebouwd.Catedral de la Almudena, Madrid
  We aten tapas op een terrasje van waaruit we een prachtig zicht hadden op de stad.
  Calle de Moreria (1), MadridCalle de Moreria (2), MadridCalle de Moreria (3), MadridCalle de Moreria (4), MadridCalle de Moreria (5), Madrid
  Om 17u50 vertrok ons vliegtuig terug op luchthaven Barajas, ten noordoosten van Madrid. Om 20u waren we al terug in Brussel.