• Free Souffriau zingt Ann Christy 'een beetje anNders', zaal Elckerlyc, Antwerpen

  Een prachtig concert! Moooooooooooi!
  WendyD, David en Gert, bedankt voor het gezelschap en de gezellige kaartavond!Free Souffriau (1)
  Free Souffriau (2)Free Souffriau (3)

 • "Flair-shoppingday" in Wijnegem Shoppingcenter

  Flair Shopping DayVanmiddag vertrokken Kathleen en ik pas na 12u richting Wijnegem voor de Flair-shoppingday. Clouseau zou er om 19u optreden. Omdat we gehoord hadden dat het vorig jaar zó druk was op die shoppingday, dat er toen grote files waren richting Wijnegem en dat er geen parkeerplaats te vinden was, hoopten we dat we dat optreden nog zouden halen.
  Wel, we hebben geen file gezien en we konden gewoon aan het shoppingcenter parkeren.
  We waren dus veeeeeeel te vroeg daar en binnen bleek de drukte ook mee te vallen. We zijn dus eerst maar eens op zoek gegaan naar het podium en daarna iets gaan eten. Ook dat ging allemaal snel. Na nog enkele keren boven en op het gelijkvloers gaan kijken te zijn, zijn we maar tegen het podium blijven staan. Daar zagen we o.a. stylist Jani, Zumba-demonstraties, een spel, dansen, een modeshow van de Flairmodellen...
  Om 18u30 startte eerst een optreden van een halfuurtje van "Mathieu en Guillaume" en om 19u was het de beurt aan Koen en Kris met gitaar, zonder de liveband.
  Playlistje:
  - Ik geloof
  - Zij aan zij
  - De juiste vergissing
  - Doe het
  - Leve België
  - En Dans
  - Vonken en Vuur
  - Anne
  - Vanbinnen
  Vervolgens werd er een tafel op het podium gezet, alsook de merchandisingstand. Presentator Dave (van MNM) vertelde dat Koen en Kris vanmiddag al ergens anders hadden moeten zijn en dat ze na de Flair-shoppingday ook nog ergens anders naartoe moesten. De signeersessie zou bijgevolg niet lang gaan duren.
  Dit werd beter niet gezegd, want dit veroorzaakte een verschrikkelijk geduw. Uiteindelijk hebben we zelf de nieuwe cd ook nog kunnen laten signeren.
  Het was weer tof!Mathieu en Guillaume op de Flair-shoppingdayClouseau op de Flair-shoppingday (01)Clouseau op de Flair-shoppingday (02)Clouseau op de Flair-shoppingday (03)Clouseau op de Flair-shoppingday (04)Clouseau op de Flair-shoppingday (05)Clouseau op de Flair-shoppingday (06)Clouseau op de Flair-shoppingday (07)

 • De cd-voorstelling van "Zij aan zij" van Clouseau in Zaal Eldorado in Humbeek op 14 oktober 2009

  NiQui, héél erg bedankt dat ik met je meemocht naar deze cd-voorstelling met beperkt publiek!!! Het was super en erg gezellig!
  En Carine, jij natuurlijk ook bedankt voor de toffe avond!

  Ongelooflijk, maar het was voor mij al de 4de keer dat ik zo'n Clouseau-cd-voorstelling (met weinig publiek en waar je alleen maar naartoe kan met een gewonnen ticket) kon meemaken: op 9 maart 2000 had ik de kans om bij de cd-voorstelling te zijn van "Clouseau Live" in de AB in Brussel, op 30 oktober 2001 was ik bij de cd-voorstelling van "En Dans" in de AB Club in Brussel, op 30 september 2004 kon ik naar de cd-voorstelling van "Vanbinnen" in Zaal Eldorado in Humbeek en vandaag dus naar die van "Zij aan zij" opnieuw in Zaal Eldorado in Humbeek.

  Net als de 3 vorige keren startte de avond met het showen van de platina-cd voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren aan de winkels. Koen vertelde dat het er ondertussen zelfs al meer dan 30.000 zijn, wat de vorige keren ook het geval was!
  Aansluitend was er dan weer de showcase met een aantal live-vertolkingen van nummers uit de nieuwe cd en net als altijd ook nog wat oudere nummers. Voor elk nieuw nummer vertelde Koen wat over de inhoud en/of over het tot-stand-komen van het desbetreffende nummer.
  Ook werden tussendoor een cd en een cd-boekje getoond en deze keer stelde Koen ook de fotograaf van de hoesfoto voor.
  De playlist:
  - De juiste vergissing
  - Leve België
  - het wel héél erg hoog gezongen "Als er ooit iets fout zou gaan"
  - Heimwee
  - Zij aan zij (Koen vertelde dat dit de nieuwe single wordt en dat de bijhorende videoclip werd opgenomen in Fuerteventura.)
  - Zingen en niet zeuren
  - Doe het
  - Wat een leven
  - Ik geloof
  - Oogcontact
  - En dans
  - Vanbinnen
  - Vonken en vuur
  - De tegenpartij

  Na afloop was er weer (ondanks het erg weinige publiek dat hierbij aanwezig kan zijn) de stormloop naar een handtekening en een foto met Koen en Kris.
  Bij de handtekeningensessie werden er weer gesigneerde posters van de hoes van de cd uitgedeeld. Jammer genoeg hebben we er zo geen kunnen bemachtigen.
  Vervolgens was er een fotosessie met Koen en Kris. Daar hebben we wel aan kunnen deelnemen. Bij mij bleek achteraf ook drummer Herman Cambré bij de fotosessie aanwezig geweest te zijn. :-)
  Ondertussen werd ook de volledige nieuwe cd gedraaid, m.a.w. we hebben hem dus al helemaal gehoord.
  Vrijdag ligt hij in de winkels!
  cd-voorstelling Zij aan Zij, Clouseau in zaal Eldorado in Humbeek (01)cd-voorstelling Zij aan Zij, Clouseau in zaal Eldorado in Humbeek (02)cd-voorstelling Zij aan Zij, Clouseau in zaal Eldorado in Humbeek (03)cd-voorstelling Zij aan Zij, Clouseau in Zaal Eldorado in Humbeek
  cd-voorstelling Zij aan Zij, Clouseau in zaal Eldorado in Humbeek (04)cd-voorstelling Zij aan Zij, Clouseau in zaal Eldorado in Humbeek (05)cd-voorstelling Zij aan Zij, Clouseau in zaal Eldorado in Humbeek (06)cd-voorstelling Zij aan Zij, Clouseau in zaal Eldorado in Humbeek (07)
  cd-voorstelling Zij aan Zij, Clouseau in zaal Eldorado in Humbeek (08)cd-voorstelling Zij aan Zij, Clouseau in zaal Eldorado in Humbeek (09)cd-voorstelling Zij aan Zij, Clouseau in zaal Eldorado in Humbeek (10)cd-voorstelling Zij aan Zij, Clouseau in zaal Eldorado in Humbeek (11)cd-voorstelling Zij aan Zij, Clouseau in zaal Eldorado in Humbeek (12)