• "Weekendje Roermond" op 28 en 29 november 2009

  Zaterdagmorgen vertrokken we al vroeg richting Roermond, waar we eerst het stadscentrum verkenden.
  Na de middag konden we dan inchecken in het mooie "Theaterhotel de Oranjerie".Theaterhotel De Oranjerie in RoermondTheaterhotel De Oranjerie
  We kregen er onze documenten voor het "Theater & Hotel Plus-arrangement", alsook onze musicaltickets en gingen eerst naar de kamer.kamer Theaterhotel De Oranjerie in Roermond

  Het "Theater & Hotel Plus-arrangement" bestond uit het volgende:
  - "Happy Hour" om 15u30 met koffie/thee/fruitsap/wijn/... en gefrituurde hapjes/quiches/toastjes/broodjes/Limburgse vlaai...
  - Aperitief om 17u45
  - Om 18u 3-gangenmenu inclusief 2 glazen wijn, tafelwater en een kopje koffie met live-pianomuziek
  - Om 20u de voorstelling "All shook up - Love me tender"
  - Live-muziek na de voorstelling
  - Een glas champagne in de pauze
  - Overnachting in een luxueuze hotelkamer
  - Gratis gebruik van sauna en fitnessfaciliteiten
  - Uitgebreid ontbijtbuffet
  Sowieso kreeg je ook een kaart zodat je gratis de parkeergarage kon gebruiken.

  Een fantastisch hotel en arrangement! Geweldig ook dat je (als je dat niet wil) niet buiten hoeft te komen.
  Je kan parkeren in de parkeergarage bij het hotel en je kan door een overdekte gang rechtstreeks in het hotel geraken.
  Het theater en de eetzalen liggen ook allemaal in het hotel zelf.

  De feestzaal was al helemaal in kerststemming! Schitterend!feestzaal Theaterhotel De Oranjerie in Roermond (1)

  Het hotel ligt pal in het centrum van Roermond. De winkelstraat begint aan het hotel. Ook het "Designer Outletcenter" ligt op wandelafstand van het hotel, zo ontdekten we de 2de dag.
  We hebben goed kunnen shoppen!

  De musical "All shook up - Love me tender" speelt nog maar pas in Nederland en wordt gespeeld door een erg bekende cast, waaronder Brigitte Heitzer (die we nog kennen als Evita), René van Kooten (die we nog kennen als Jean Valjean in Les Misérables) en Tommie Christiaan (die we nog kennen als Troy in High School Musical).
  Wat vooral opviel aan deze musical was hoe fantastisch de acteurs/actrices kunnen zingen! Wow, wow, wow! Wat een stemmen! Erg indrukwekkend.
  Het mindere aan deze musical was de inhoud van het verhaal. Ook was het jammer dat de teksten van de liedjes niet altijd verstaanbaar waren, waardoor het verhaal wat verloren ging.

  All shook up - Love me tenderHet verhaal:
  All Shook Up / Love Me Tender vertelt het verhaal van de macho Chad (René van Kooten) die met motorpech strandt in een klein plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwen wordt het anders zo rustige plaatsje door hem binnen 24 uur compleet op z’n kop gezet. Ook het leven van Natalie (Brigitte Heitzer), die als reparateur werkt aan het herstel van de motor van Chad krijgt van de ene op de andere dag een totaal andere wending. De jonge vrouw droomt er al tijden van de wijde wereld in te trekken en ziet in de sexy Chad de ideale reisgezel. Zij probeert hem op eigenzinnige wijze hiervan te overtuigen. Deze jukeboxmusical is een humorvolle ontdekkingsreis op zoek naar liefde, spanning en avontuur.

   

 • Fotoshoot van Zwarte Piet

  Dank je wel, Zwarte Piet!Zwarte Piet (01)Zwarte Piet (02)Zwarte Piet (03)Zwarte Piet (04)Zwarte Piet (05)

 • "De Laatste Show" in de Luchthavenlaan in Vilvoorde

  De Laatste Show
  Net terug van een tv-opname van De Laatste Show met presentator Michiel Devlieger.
  De gasten van vandaag waren (niet toevallig ;-)) Koen en Kris Wauters n.a.v. de nieuwe cd "Zij aan zij" en de Sportpaleisreeks "Clouseau 10x10" die volgende week begint, neuroloog Steven Laureys over het communiceren met comapatiënten, lijsttrekker Paul Baeten Gronda, doelman van Roeselare Jurgen Sierens die afgelopen weekend in eigen goal trapte en 2 mannen die aan het indrukwekkende "WK Adventure Racen" meededen in Portugal.
  Aan het einde van de opname bracht Clouseau met "De Laatste Show"-band de nieuwe single "Zij aan zij".

  O.a. het gesprek met Koen en Kris over Michael Jackson en daarbij aansluitend het gesprek over het nieuwe VTM-programma dat Koen gaat presenteren, alsook het stukje over de Roeselare-keeper die bij Sleepy werkte, werden geknipt.

  Toch wel een speciale opnamestudio: een modernere studio dan die van de vorige jaren, ook een moderner decor, we kregen in tegenstelling tot vroeger oortjes zodat we de gesprekken duidelijker konden volgen... Een serieuze verbetering! Tof!
  Wel vreemd was dat we (zoals je ook in de intro van De Laatste Show van dit jaar kan zien) zelf een witte stoel moesten nemen en deze in de studio mochten zetten waar we wilden. Eerst moesten we deze zo draaien zodat we naar de set met de zetel konden kijken, vervolgens naar de set van de lijsttrekker, dan weer naar de set met de zetel om aan het einde onze stoelen weg te zetten en recht te staan bij de set van "De Laatste Show"-band.

  Tijdens een opname mag je geen foto's maken en vermits deze 2u-durende opname nooit stil lag (er wordt dus achteraf wel geknipt), geen mogelijkheid gehad om een foto te maken van de gasten.
  Wel deze foto mogen maken van de zetelset en publieksopwarmer Sven De Leijer.De Laatste Show, 24 november 2009

  De uitzending is ondertussen nét begonnen op één!

 • Inenting Mexicaanse griep

  Net terug van de huisarts voor een inenting tegen de Mexicaanse griep.
  Heb lang getwijfeld of ik het zou laten doen, maar vermits het voor mijn job beter is en ik daarbovenop in december veeeeeeeeeel tussen grote groepen mensen zal zijn, ben ik uiteindelijk toch maar geweest...Inenting Mexicaanse griep

 • "Mamma Mia!" in het Parktheater in Eindhoven

  Mamma Mia!
  Een mooie musical met de prachtige ABBA-songs, gezongen door schitterende stemmen!

  Het verhaal:
  MAMMA MIA! combineert het levendige liefdesverhaal van Donna met 22 van de grootste hits van ABBA en voltrekt zich op een paradijselijk Grieks eiland. Dochter Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.

  De cast:
  Donna: Lone van Roosendaal
  Tanja: Anouk van Nes
  Sky: John Vooijs
  Sophie: Elise Berends
  Roos: Myléne D'Anjou
  Harry: Ad Knippels
  Bart: Rutger Le Poole
  Sam: Bas Westerweel
  Verder deed ook o.a. Robin van den Akker mee, die we net als John Vooijs nog kennen uit 'Op zoek naar Joseph'.