• Katleen & Marc,

  Hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk!
  K en M.jpgkerk.jpgIMG_3730sized_IMG_3730.JPG

 • "De Vlaamse 10" in de Viage in Brussel

  De presentatrice van het programma is Tess Goossens.
  De artiesten van vanavond: Ellektra, Bart Kaëll, Sandra Kim, Lindsay & The Sunsets, Laura Omloop, Willy Sommers, Nick & Simon, De Romeo's, Laura Lynn, Lisa Del Bo, Marco Borsato, K3 en Owen ft. Stan Van Samang.
  IMG_2641sized_IMG_2641.JPGEllektra.jpgIMG_2664sized_IMG_2664.JPGSandra Kim.jpgLindsay.jpgLaura Omloop.jpgWilly Sommers.jpgNick en Simon.jpgDe Romeos.jpgLaura Lynn.jpgLaura Lynn.jpgIMG_2922sized_IMG_2922.JPGIMG_3022sized_IMG_3022.JPGMarco Borsato.jpgK3 (1).jpgKaren Daemen.jpgJosje, K3.jpgKristel, K3.jpgK3 (2).jpgIMG_3143sized_IMG_3143.JPG

 • "De Pappenheimers" in de Luchthavenlaan in Vilvoorde

  Ik zeg het niet snel, maar deze keer ben ik écht blij dat ik terug thuis ben!
  Op de heen- en terugweg wel 4 ongevallen gezien door watergladheid, waarvan we er ook nog eentje voor onze neus hebben zien gebeuren... Brrr...

  De BV's van vanavond waren Alexander De Croo, Rani De Coninck en Steven Van Herreweghe, de presentatie gebeurde natuurlijk door Tom Lenaerts.
  De Pappenheimers.JPG

 • "Saluut" van Dromedaris Rex in het Dommelhof in Neerpelt

  Saluut - Dromedaris Rex.jpg"Weet je waarom ik alsmaar kleiner en kleiner word?" vraagt Oma.
  "Dat weet ik niet."
  "Omdat ik op een dag zo klein moet zijn, dat ik in één van de kamers van je hart kan komen wonen."
  "Heb ik dan kamers in mijn hart?"
  "Natuurlijk," weet oma. "Iedereen heeft kamers in zijn hart. En in één van die kamers kom ik wonen, en waar je ook gaat... Ik ga overal met je mee."

  Een actrice, een poppenspeelster en een muzikante maken samen een voorstelling over afscheid nemen. Een voorstelling voor kleuters, jonge kinderen en families. Een verhaal dat met verbeelding en poëzie antwoorden tracht te zoeken op een paar moeilijke levensvragen waar elk kind mee worstelt.
  Gesprekken met kinderen liggen liggen aan de basis. Hoe neem je afscheid van iemand die je erg graag ziet? En hoe neem je iets van die ander mee, ook al is hij er niet meer?

   
  Tekst Michael De Cock Regie Nathalie Lepage
  Spel Sophie Derijcke, Saskia Thijs en Trijn Janssens