• Gelezen in 2010

  1) Ik was twaalf en ik fietste naar school - Sabine Dardenne
  2) Gerechtigheid - Stieg Larsson
  3) Dominicus stedengids "Lissabon"
  4) Scherven - Dee Holmes
  5) Duizend schitterende zonnen - Khaled Hosseini
  6) De obsessie - Sandra Brown
  7) Misha - Misha Defonseca
  8) Gevangen - Stephen King
  9) Stille eer - Danielle Steel
  10) Tot stof vergaan - Kathy Reichs
  11) Het achtste wonder - Janet Evanovich
  12) Terug naar huis - Luanne Rice
  13) De brandhaard - Patricia Cornwell
  14) Twilight - Stephenie Meyer
  15) Sprookjesboek van De Efteling (in extra-groot formaat) met illustraties van Anton Pieck
  16) Piraten - Michael Crichton
  17) Nieuwe maan - Stephenie Meyer
  18) Scott Kelby over "Digitale fotografie"
  19) Eclips - Stephenie Meyer
  20) Het Bernini Mysterie - Dan Brown
  21) Trier in een dag
  22) Face 2 Face - interviews door Bart Steenhaut, foto's door Alex Vanhee
  23) 100 wereldplekken die je gezien moet hebben - Floortje Dessing
  24) Morgenrood - Stephenie Meyer
  25) Roomservice - Elvin Post

 • Prettige feestdagen!

  Gelukkig nieuwjaar 2011!sized_Gelukkig nieuwjaar 2011!.jpg

 • "De Laatste Ronde" van Clouseau in het Sportpaleis in Antwerpen

  Geen Marco en een erg drukkend middenplein... Gisteren was toffer!DSC01132sized_DSC01132.JPGDSC01157sized_DSC01157.JPGDSC01159sized_DSC01159.JPGDSC01172sized_DSC01172.JPGDSC01170sized_DSC01170.JPGDSC01184sized_DSC01184.JPG

 • "De Laatste Ronde" van Clouseau in het Sportpaleis in Antwerpen

  Het was de verjaardag van Kris en er werd een extra special guest bijgehaald die ook jarig was vandaag: jawel, Marco Borsato! Erg onverwacht en bijzonder tof dat hij erbij was!
  Ook Natalia, Bart Peeters en Jan Leyers waren weer van de partij! Tof, tof, tof!!!!
  DSC01005sized_DSC01005.JPGDSC01011sized_DSC01011.JPGDSC01032sized_DSC01032.JPGDSC01041sized_DSC01041.JPGDSC01077sized_DSC01077.JPGDSC01092sized_DSC01092.JPG

 • Weekendje theaterhotel Almelo op 11 en 12 december 2010

  Theaterhotel Almelo.jpg
  Op zaterdagmorgen vertrokken we met de auto naar Almelo. Na wat shoppen en een kleine lunch in de winkelstraten van Almelo zelf, checkten we in in het hotel, dat net als vorig jaar schitterend gedecoreerd was in kerstsfeer, zowel binnen als buiten! Zelfs op de kamers stonden er nu kleine kerstboompjes... ja, mét lampjes!
  We hadden het fantastische "Theater & Hotel: Early Sunday"-arrangement geboekt!
  Echt super hier!
  We konden onze auto gratis onder het hotel parkeren.
  Van 14u tot 16u werden we in de grote lobby van het hotel ontvangen door een "Almelo's uurtje", d.w.z. een buffet met gebakjes, kleine broodjes, kleine belegde sandwiches, pralines... en daarbovenop glühwein, koffie en thee à volonté!
  Ondertussen werd er live op een vleugelpiano stemmige muziek gespeeld.
  Om 17u30 werden we aan het 3-gangendiner verwacht. Daar was een aperitief van het huis, een karafje wijn en een koffie of thee met bonbons achteraf inbegrepen.
  Meteen de tafel naast ons bleek een deel van de musical-cast te dineren, waaronder Kim Lian van der Meij.
  Om 20u begon dan de musical "Legally Blonde" in het theater van het hotel zelf.
  Een erg leuke musical waar we écht van genoten hebben!Legally blonde.jpg
  Het verhaal:
  Haar leven is als een roze wolk. De blonde Elle Woods leeft een zorgeloos leven in het zonnige Beverly Hills: hippe vrienden, de laatste designerfashion en het coolste vriendje van haar High School. Totdat dit vriendje haar tegen alle verwachtingen in dumpt! Hij vindt haar te dom en te blond en ze schaadt daarmee zijn toekomst...

  Hij vertrekt naar de universiteit en laat Elle in vertwijfeling achter. Dan neemt Elle het heft in haar eigen, perfect gemanicuurde handen en volgt hem samen met haar chihuahua naar Harvard. Die stap zet niet alleen haar eigen leven volledig op zijn kop, maar ook het keurige Harvard schudt op zijn grondvesten en kleurt voor eens en altijd blond.

  De cast:
  Kim-Lian van der Meij als Elle Woods
  Joey Schalker als Emmett
  Roy van Iersel (die we nog kennen uit "Wie wordt Joseph?") als Warner
  Britt Lenting als Paulette
  Raymond Kurvers als Prof. Callahan
  Barbara Hol als Vivienne
  Cindy Bell als Brooke
  Madelon van der Poel als Margot
  Nicky van der Kuyp als Serena
  Dapheny Oosterwolde als Pilar
  Richard Rodermond als Dewey
  ...

  Helemaal super was dat we tijdens de pauze op onze stoel in de theaterzaal bleven zitten. De meeste mensen gingen even naar de hal. Enfin... men kwam ons zelfs een gratis drankje (fruitstap of schuimwijn) brengen tot aan onze stoel! Nadien kwam men het glas er ook weer ophalen.

  Toen de musical dan gedaan was om 23u, kwamen we terug in de lobby van het hotel uit. Daar had zich een toch wel grote bigband geïnstalleerd. Die zou daar nog 2u live-muziek brengen. Voor de bigband was er een dansvloer, daarachter en aan de zijkanten kon je iets drinken. Ook hiervoor kregen we een bon voor een gratis "Nederlands gedestilleerd" drankje naar keuze.
  Dus we genoten m.b.v. deze bon van een karafje wijn en de bigband. Even later zagen we ongeveer de hele musicalcast op de dansvloer verschijnen en zich uitleven. De castmembers die in "Fame" meededen, hebben dan tot slot ook nog even "Fame" gezongen met de bigband.
  Héél erg leuk allemaal!

  De volgende morgen mochten we ook nog genieten van een erg groot ontbijtbuffet waar je naast de gewone ontbijtspullen alles kan krijgen wat je je kan voorstellen, zoals schuimwijn, rijstgerechten, worstenbroodjes, kleine pizzaatjes, dessertgebakjes...

  Na het ontbijt checkten we al uit en reden we naar Arnhem voor een grote kerstmarkt in de Rijnhal. Deze bleek tegen te vallen, dus we waren ook al snel weer buiten.
  Vervolgens wilden we iets gaan drinken en besloten dat te gaan doen in 's Hertogenbosch. Eenmaal daar aangekomen, bleek het daar koopzondag te zijn. We zijn daar dus iets gaan drinken, hebben nog geshopt tot het sluitingsuur (17u) en zijn dan naar huis gereden.

  Een fantastisch weekendje!!!!! Een absolute aanrader, zo'n "Theaterl & Hotel-arrangement" in Theaterhotel Almelo!!!! 2 dagen volop genieten en als je dat niet wil, hoef je zelfs niet buiten te komen vanaf het moment dat je er je auto parkeert!!!