• "Petticoat" in het Parktheater in Eindhoven

  Petticoat.jpg
  Geen Chantal Janzen vanavond, wel werd vanavond de rol van Patricia/Pattie gespeeld door alternate Brigitte Heitzer, die we al eerder aan het werk zagen in "All shook up - Love me tender" en "Evita".
  Freek Bartels kreeg de mannelijke hoofdrol (Rogier van Rooden) en was in deze musical véééél beter dan in "Joseph".
  Andere acteurs vanavond waren o.a. Hajo Bruins en Marjolijn Touw, die we allebei nog kennen uit de musical "Ciske de Rat".
  In het ensemble herkenden we Rosalie de Jong, die het derde eindigde in "Wie wordt Mary Poppins?"

  Een grappige, authentieke Nederlandse musical met schitterende acteurs en zangstemmen! Het Groningse dialect maakte het soms wel wat moeilijker verstaanbaar voor mij...

  Het verhaal:
  Patricia Jagersma, die zichzelf Pattie Hunt noemt, droomt ervan de Nederlandse Doris Day te worden, ondanks dat haar naaste omgeving dat afraadt. Petticoat is het humoristische verhaal van een meisje uit de provincie dat graag wegdroomt in haar (fantasie)toekomst maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze uiteindelijk de ‘tegenwinden’ kan trotseren. Het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart. Een musical met humor en ontroering, de grote verschillen tussen provincie en de grote stad en het eeuwige dilemma van ouders om hun kinderen los te laten. Dit zal u raken en doen lachen en van Petticoat een fantastische avond uit maken!

 • Workshop "High tea" in de Parasol in Veldhoven

  Supergezellig, speciale en toch gemakkelijk-te-maken gerechten, erg lekker... Tof!High tea.jpg