• "28ste internationale tocht" in Houthalen

  Wij wandelden 10 km.

  Start: T.I. Don Bosco, Don-Boscostraat 6.

 • Papegaaienpark in Veldhoven

  IMG_8784sized_IMG_8784.JPGIMG_8813sized_IMG_8813.JPGIMG_8760sized_IMG_8760.JPG

 • Weekendje Utrecht op 19 en 20 maart 2011

  Zaterdagmorgen vertrokken we richting Grand Hotel Karel V, een schitterend 5-sterrenhotel in Utrecht. Bij aankomst konden we al meteen op de kamer en 's middags aten we er een overheerlijke en erg uitgebreide 3-gangen-lunch met wijnarrangement.
  Na wat slenteren in de winkelstraten, een lekkere Starbucks-koffie in het station en een kleinigheidje in een brasserie gingen we naar de musical "We will rock you" in het Beatrixtheater.
  De decors en de kledij waren prachtig, de Queennummers waren gekend, maar de inhoud van het verhaal en vooral de Nederlandse vertaling ervan... gewoonweg verschrikkelijk!

  De cast:
  Galileo: John Vooijs
  Scaramouche: Marjolein Teepen
  Killer Queen: Antje Monteiro
  Khashoggi: Paul Donkers
  Brit: Martin van der Starre
  Ozzy: Floortje Smit
  DJ: Rutger le Poole
  Na de musical wandelden we met een omweg terug naar het hotel.

  Zondagmorgen zaten we op tijd aan het ontbijt. Op de computer in de gang van het hotel zochten we op wat we zouden kunnen gaan doen. Bijgevolg reden we na het uitchecken naar "Slot Zuylen" in Oud-Zuilen, waar we met enkele anderen een (uitgelopen) rondleiding kregen. Erg interessant om met zó'n klein groepje in een oud kasteel rond te slenteren.
  IMG_8564sized_IMG_8564.JPG
  Nadien reden we naar "Kasteel de Haar" in Haarzuilens. Het zag er schitterend uit in de zon, maar het was er oh zo druk dat we besloten om dit aan ons voorbij te laten gaan. We gingen dan maar op zoek naar een terrasje in de zon dat we uiteindelijk vonden in Harmelen. Na het genieten van de zon gingen we weer huiswaarts.
  Alweer een tof weekend!

 • Fotoshoot voor cursus fotografie

  Vandaag kregen we onze tussentijdse proef.
  De leraar had een model meegebracht in witte, gestreepte pyjama. Ze moest op een tafel met witte lakens en een wit kussen gaan liggen en daarbij zwarte doeken als achtergrond.
  De opdracht was: "Fotografeer haar liggend en wakker in bed."
  Volgende week moeten we 1 foto meenemen en die wordt dan besproken en beoordeeld.
  Deze foto neem ik mee:
  cursus fotografie.JPG