• Tenerife: DAG 3: Los Gigantes - Puerto de Santiago - Playa de la Arena

  Vandaag reden we met de gewone buslijn naar Los Gigantes. Eenmaal daar vonden we meteen bij een excursiekantoortje een voor ons geschikte boottocht. We wilden namelijk de kliffen vanop het water bekijken, alsook dolfijnen en/of walvissen spotten.
  Van het excursiekantoortje haastten we ons naar de haven, want de "4x4 Sea Adventure" van "Gladiator U" zou meteen vertrekken voor een 2u-durende tocht, met inbegrip van een drankje, kippenboutjes, een broodje, rijst en een Canarische banaan als dessert. We zagen een groep pilot whales en om te lunchen stopte de boot in de schitterende baai van Masca.
  Na afloop namen we de bus tot Puerto de Santiago, van waaruit we nog een mooie wandeling langs de oceaan maakten naar Playa de la Arena. Eenmaal bij de bananenplantages was er geen wandelweg meer, dus namen we een bus terug naar het hotel.
  Een prachtige dag!
  Tenerife 01.JPGTenerife 02.JPGTenerife 03.JPGTenerife 04.JPGTenerife 05.JPGTenerife 06.JPGTenerife 07.JPGTenerife 08.JPGTenerife 09.JPGTenerife 10.JPGTenerife 12.JPGTenerife 11.JPG

 • Tenerife: DAG 2: Playa de las Americas - Los Cristianos - La Caleta

  Na het ontbijt wandelden we langs de oceaan op de wandelboulevard, deze keer richting Los Cristianos. Om 11u waren we terug bij het hotel voor de informatiebijeenkomst van de Thomas Cook-host. Bij hem boekten we ook 3 excursies. Na de lunch wandelden we dan opnieuw de andere richting uit op de wandelboulevard tot in La Caleta. Daar namen we een taxi terug naar het hotel.
  Tenerife 01.JPGTenerife 02.JPGTenerife 03.JPGTenerife 04.JPGTenerife 06.JPGTenerife 05.JPG

 • Tenerife: DAG 1: thuis - Luik - Playa de las Americas

  Om 7u35 vertrok het vliegtuig al in Luik en om 11u kwamen we al aan op Tenerife Sur. Van daaruit werden we met de bus naar ons hotel "H10 - Conquistador" gebracht waar we meteen konden inchecken.
  We kregen kamer 701, van waaruit we een schitterend zicht hadden op zowel het zwembad als de oceaan! Ook de temperatuur was meteen ideaal: ongeveer 26°C!
  We aten een kleine lunch op het terras van het hotel en vervolgens wandelden we een stuk van de prachtige 12km-lange wandelboulevard richting La Caleta. Onderweg bekeken we de vele surfers en vroegen we informatie over eventuele excursies. Bij de toeristische dienst kregen we ook een blad met de tijden van de gewone buslijnen.
  Tenerife 1.JPGTenerife 2.JPGTenerife 3.JPG

 • "Jan Smit - 15 jaar hits", Free Record Shop Live Showcase, in het Coca-Cola Visitor Center in Wilrijk

  De volledige fotoreeks vind je hier op The Top of Music.
  Jan Smit 00.JPGJan Smit 01.JPGChris Vantongelen en Sonja Kimpen.jpgJan Smit, Chris Vantongelen en Sonja Kimpen.jpgThe Sunsets en Lindsay.jpgJan Smit en The Sunsets.jpgDavid Vandyck.jpgJan Smit en David Vandyck.jpgJan Smit.JPGJan Smit 02.jpgJan Smit 09.JPGJan Smit 10.JPGJan Smit 11.JPGJan Smit, Davy Gillis en Chris Vantongelen.jpgJan Smit snijdt verjaardagstaart.jpgJan Smit en taart.jpgJan Smit en verjaardagstaart.jpg